Piece of cake – dit krijg je allemaal

Om goed zichtbaar te zijn bij jouw publiek heb je een website nodig, dit is heel belangrijk. Maar als starter heb je vaak nog niet de middelen om een website te laten bouwen. Je gaat zelf wat uitproberen of hebt de hoop al opgegeven voor je zelfs bent begonnen. Want een website bouwen is toch veel te ingewikkeld?

Niet per se, met deze WordPress cursus ga ik jou stap voor stap laten zien wat je moet doen en waar je op moet klikken om een website te maken. Aan de hand van video’s laat ik jou zien hoe ik een website maak en leg ik uit wat je moet doen. Als je mij stap voor stap, klik voor klik volgt heb jij aan het einde van deze cursus een eigen website.

 • 6 uur aan video materiaal

  De cursus is opgeknipt in 7 video’s, in elke video kan je stap voor stap volgen wat ik doe en na die tijd heb jij je website gebouwd.

 • Tips & tricks artikelen

  Toegang tot alle tips & tricks artikelen over WordPress, hosting, design, social media en alles wat je maar nodig hebt om te leren hoe jij online zichtbaar kunt zijn.

 • Bonus!

  De komende tijd werk ik aan meer cursussen, over bijvoorbeeld social media, marketing, nieuwsbrieven, design etc. Met dit stukje cake heb je hier ook toegang tot.

Een korte preview van hoe de cursus eruit ziet

De video’s heb ik opgeknipt in 7 stukken, namelijk:

 • intro – video duur 01:39
 • Hosting, domeinnaam en WordPress installatie – video duur 22:35
 • WordPress basis, thema’s en plugins – video duur 55:26
 • Thema options en (huis)stijl – video duur 1:09:59
 • Pagina’s aanmaken – video duur 1:54:25
 • Blog berichten, portfolio items en categorieën – video duur 1:01:02
 • Optimalisatie, SEO en online zetten – video duur 26:27

Daarnaast heb je toegang tot alle artikelen met tips & tricks die ik hier heb gedeeld, deze zijn vaak gekoppeld aan de cursus om wat extra uitleg en verdieping te geven.

Ik kan helemaal niet programmeren….?

Ik vind het heel belangrijk dat je weet waar je aan begint en ben hier ook heel duidelijk in (mocht dit niet zo zijn, laat me dit weten!).

Voor deze cursus heb je geen kennis nodig van programmeren of het schrijven van code, dat gaan we namelijk helemaal niet doen. We maken gebruik van een eenvoudige manier waarmee je blokken kunt slepen en verplaatsen. Geen codes nodig.

Extra kosten?

Voor de cursus maak ik gebruik van een thema The7, deze kost €33,50. Dit is niet inbegrepen bij de prijs. Ook is het nodig dat je een hosting en domeinnaam hebt. Als je niet weet wat dit is, geen probleem want dat leg ik uit in de cursus. De kosten hiervoor zijn €83,43 per jaar. Ook dit is niet inbegrepen bij de prijs.

Met sprinkles?

De Piece of cake versie zonder sprinkles geeft je toegang voor 1 maand. Deze maand heb je dan toegang tot de video’s en de artikelen. Na deze maand ga je terug naar de gratis versie en heb je alleen toegang tot de artikelen. Wil je langer toegang? Dan kan je het beste sprinkles nemen, want dan krijg je voor 3 maanden toegang en betaal je maar voor 2 maanden!

Ook komen er binnenkort nog meer video cursussen online over social media, marketing etc. Hier heb je dan ook toegang tot.

Mocht je vragen hierover hebben of wil je advies? Je kan mij altijd even mailenappen of bellen.