Lisette Rozenberg – SETdc

SET Design & Communication is gestart op 18 februari 2019 door mij, Lisette Rozenberg. Mijn doel is dat ik iedereen de kans wil geven om beter online & offline zichtbaar te zijn en zichzelf te kunnen redden in de online wereld. Het is namelijk makkelijker dan veel mensen weten!

Ik heb bij verschillende bedrijven gewerkt en in verschillende branches. Onder andere bij een uitgeverij van vakbladen, een communicatie bureau, een website bureau en een drukkerij. Heel verschillende bedrijven, maar de basis van mijn functie was wel grotendeels gelijk: online en klanten helpen.

Alleen liep ik vaak tegen het probleem ‘tijd’ aan en alles moest volgens de richtlijnen van het bedrijf waarvoor ik werkte. Er werd altijd gekeken vanuit geld, hoeveel iets kost.

Ik kijk liever naar hoe ik iemand kan helpen! Daarom heb ik SETdc gestart en ben ik voor mensen websites gaan bouwen en helpen met social media en design. Daarnaast gaf ik cursus aan mensen die het zelf willen leren te doen.

Maar door corona kon ik niet meer gezellig samen aan de keukentafel zitten en een cursus geven werd lastig. Vandaar dat ik deze learning omgeving heb opgestart. Op deze manier kan ik mensen toch helpen om het zelf te doen.

Meer over mij?